[P] Transferul jucatorului italian Destro, a devenit un razboi intre cluburile din Italia

Presedintelui clubului Genoa, Enrico Preziosi, nu i-a trecut inca ofticarea provocata de rascumpararea jucatorului de catre Siena, iar in urma unei intalniri cu presedintele lui Inter, Moratti, a declarat: “Siena poate sa-l tina, Destro nu se va duce nicodata la un club fara autorizatia mea”
Stiri sportive Serie A: Transferul lui Mattia Destro risca sa devina o telenovela intre cluburi in Italia. Genoa si Siena sunt pe picior de razboi iar celelalte cluburi interesate, Inter, Juventus si Roma pun cu benzina pe foc. Enrico Preziosi nu isi ascunde frustratia fata de rascumpararea jucatorului de catre Siena, si este convins ca in spatele acestei decizii se afla campioana Italiei, Juventus. In urma intalnirii avute cu presedintele lui Internazionale in care s-au decis sortile jucatorilor Longo si Kicka, Preziosi a declarat presei: “Siena l-a vrut pe jucator inapoi, acum Mezzaroma (n.r. presedintele clubului) poate sa-l tina. Destro va ramane la Siena deoarece nu va pleca la nici un club fara autorizatia mea”.
Frustratia lui Preziosi dureaza deja de cateva zile, acesta declarand deja miercurea trecuta: “Si in caz de oferta inferioara, jucatorul i-l voi da lui Inter”.
In schimb, declaratiile lui Stefanio Antonelli, directorul sportiv al clubului Siena, au fost mai calme: “Cine il vrea pe jucator trebuie sa aiba ideile clare. Jucatorul stie ca Juventus, Inter si Roma il vreau si este constient de faptul ca toate trei sunt cluburi extraordinare. Baiatul vrea sa se duca la un club care ii va permite sa aiba continuitate si sa-si imbunatateasca jocul. Zeman, Stramaccioni sau Conte vor sti cum sa-l valorizeze mai bine, insa acum trebuie sa ne calmam putin toti, iar dupa aceea putem discuta”.
Urmariti ultimele stiri tenis de la turneele internationale la bet365.com

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. RCA Ieftin spune:

    Macar in Italia fotbalul e mai pe bune decat la noi, cu blaturi mai putine, accentul fiind pe jucatori si calitate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.