Sferturi Euro 2012. Spania – Franta

Intalnire soc in faza sferturilor de finala de la EURO 2012. Campioana mondiala si europeana in exercitiu va da piept cu o fosta campioana europeana si mondiala. Spania si Franta se lupta pentru un loc in careul de asi ai Europei. 
Meciurile din sferturi se muta in Ucraina, pe Stadionul Donbass Arena din Donetsk. Arbitrul meciului va fi Nicola Rizzoli din Italia. Spania a obtinut calificarea in sferturi castigand Grupa C cu 7 puncte(1-1 cu Italia, 4-0 cu Irlanda si 1-0 cu Croatia), iar Franta s-a calificat cu emotii in sferturi. Cu doar 4 puncte in Grupa D(1-1 cu Anglia, 2-0 cu Ucraina si 0-2 cu Suedia), Franta vrea sa rapuna „taurul” spaniol. Va reusi echipa lui Blanc calificarea in semifinale?
Echipe probabile:
Spania:  Casillas – Arbeloa, Ramos, Pique, Alba – Alonso, Busquets, Xavi –  Iniesta, David Silva, Fernando Torres. Selectioner: Vincente del Bosque.
Franta: Lloris – Debuchy, Rami, Koscielny, Cilchy – Diarra, M’Villa, Cabaye –  Nasri, Ribery, Benzema. Selectioner: Laurent Blanc

De asemenea, ai putea dori...

12 răspunsuri

 1. Enache spune:

  Spania – Franta, 1, 3-1

 2. pase scurte spune:

  schimba blanc 4-2-3-1 cu 4-3-3? iteresant si riscant. eu fac un pronostic. franta este in semifinale si menez este pe teren

 3. ovidiu G spune:

  Spania Franta—1 scor 2-1

 4. crysty05 spune:

  spania franta—1 scor 2-0

 5. Ionut C spune:

  Spania – Franta (1) 2-1

 6. iustina spune:

  Spania-Franta 1 2-1

 7. silviu spune:

  Spania-franta x 1-1

 8. pitic_atomic spune:

  Franta – Spania (x) 1-1

 9. Rominho spune:

  Spania – Franta. Pronostic X. Scor corect 1-1.

  Hmmm ? Sper sa vad un meci de 120 de minute. Adversara Portugaliei din Semifinale si va decide de la punctul cu var. Vor fi lovituri de departajare.

 10. cristi cozma spune:

  Spania-Franta 1 scor 2-0

 11. Bobo spune:

  Sunt niebuuun

  Spania – Franta (2) – 1-2

 12. mihai spune:

  Spania – Franta
  scor corect 2-1, pronostic 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.