Euro 2012. Avancronica Ziua 9

16 iunie. Polonia si Cehia reediteaza un duel istoric, de acesta data pe terenul de fotbal. Grecia se lupta cu rusii lui Advocaat pentru o prezenta surpriza in sferturi. Configuratia finala a grupei A de la EURO 2012 se va stabili sambata.
Cehia – Polonia. Echipa gazda, Polonia, doreste sa isi asigure un loc in sferturi, in fata propriilor suporteri, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil,au nevoie de o  victorie in ultimul meci al grupei impotriva Cehiei. Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal din Wroclaw, avand la centru o brigada de arbitrii din Scotia, condusa de centralul Craig Thomson. Pana acum cuplul ofensiv format din Jakub Błaszczykowski si Robert Lewandowski au adus 2 puncte pentru polonezi, in timp ce pentru cehi, sperantele stau in Tomáš Rosický si Milan Baroš.
Grecia – Rusia. Meciul se va disputa pe Stadionul National  din Varsovia, fiind arbitrat de o brigada de arbitrii din Suedia, avandu-l in frunte pe centralul Jonas Eriksson. Cu un egal in meciul cu Grecia, rusii pot intalni in faza sferturilor de finala castigatoarea grupei B, cel mai probabil aceasta fiind Germania, lucru de evitat, astfel incat Alan Dzagoev si Andrey Arshavin vor face tot ce le sta in putiinta sa castige impotriva echipei elene. Pentru Grecia,  Giorgos Samaras si Dimitris Salpingidis o sa reprezinte oamenii cei mai periculosi pentru poarta Rusiei si care vor incerca sa produca o rasturnare de situatie si sa se califice in sferturile competitiei.

De asemenea, ai putea dori...

11 răspunsuri

 1. crysty05 spune:

  cehia polonia 2 scor 0-2
  grecia rusia 2 scor 0-2

 2. Enache spune:

  Cehia – Polonia 2, 2-0
  Grecia – Rusia 2, 3-1

 3. ovidiu G spune:

  cehia polonia 2 scor 1-2
  grecia rusia 2 scor 1-2

 4. mihai spune:

  Cehia polonia x 1-0
  Grecia rusia 2 02

 5. silviu spune:

  Grecia – Rusia 2 0-2
  cehia – polonia 2 1-2

 6. Bobo spune:

  Cehia – Polonia (1) 2-1
  Rusia – Grecia (1) 3-0

 7. Ionut C spune:

  Cehia – Polonia 1-2 (x)
  Rusia – grecia 3-1 (x)

 8. iustina spune:

  Grecia Rusia 2 1-3
  cehia polonia 2 0-2

 9. Rominho spune:

  Grecia – Rusia (X) 1-3
  Cehia – Polonia (X) 1-2

 10. pitic_atomic spune:

  cehia – polonia 1 scor 1-0
  grecia – rusia 2 scor 0-2

 11. cristi cozma spune:

  cehia-polonia 1 scor 2-1
  grecia-rusia 2 scor 1-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.