[P] Tunisia a invins Germania la CM de Handbal

tunisia_v_germany_men_s_handball_world_championshipPotrivit celor mai recente stiri sportive de la Campionatul Mondial de Handbal masculin, echipa Germaniei a pierdut surprinzator in fata Tunisiei

Duminica 13 ianuarie,  Germania si Tunisia s-au intalnit in runda a doua a grupei A de la Campionatul Mondial de Handbal masculin, turneu ce se desfasoara in aceasta perioada in Spania. Germania era mare favorita la victorie, ea fiind tripla campioana mondiala. In plus nemtii au cea mai puternica liga din lume. Asta insa a contat mai putin acum, cand echipa africana s-a tinut scai de nemti, iar la pauza scorul era egal, 13-13. In repriza secunda Tunisia a fost mai buna si astfel la final au castigat cu 25-23. In ciuda aceste infrangeri, Germania a ramas pe locul 2 in grupa cu 2 puncte obtinute sambata in fata Braziliei, scor 33-23. Grupa e dominata autoritar de Franta care are doua victorii in primele doua meciuri. Karabatici si compania au invins duminica fara probleme cu scorul 30-23 nationala Muntenegrului.

Cel mai tare meci al zilei de duminica a fost cel dintre Rusia si Danemarca. Acesta a fost castigat cu 31-27 de catre danezi care au obtinut astfel a doua victorie de la acest Campionat Mondial si ocupa primul loc in grupa B. Pe locul doi in aceasta grupa este Macedonia tot cu doua victorii, care ieri a invins cu 34-30 nationala Qatarului.

Pe parcursul zilei de luni se vor disputa meciurile din etapa a 2-a din grupele C si D de la Campionatul Mondial.

Pentru cele mai noi stiri si rezultate formula 1 din aceasta saptamana accesati site-ul bet365.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.