[P] Start bun pentru CSM Oradea in 2013

csm_oradea

Stiri si pariuri baschet: CSM Oradea a castigat la Pitesti in prima etapa din 2013 a Ligii Nationale de baschet si continua sa ocupe prima pozitie in clasament

Miercuri seara, CSM Oradea a jucat in deplasare la BCM Pitesti in prima etapa a returului, care a reprezentat si prima etapa din acest an a Ligii Nationale de Baschet. Bihorenii au inceput bine meciul si au condus cu 22-20 inca din primul sfert al intalnirii. Totusi la pauza cele doua echipe erau la egalitate, 39-39. Si sfertul al treilea a fost unul echilibrat si castigat cu 16-14 de CSM Oradea, insa in ultimul sfert al meciului liderul din Liga Nationala de baschet a fost mai bun si astfel la finalul meciului diferenta era de 7 puncte. In urma acestei victorii, CSM Oradea a ajuns la 31 de puncte, fiind urmata de CSU Ploiesti cu 28 puncte. Bihorenii au pierdut doar un singur meci in acest sezon, in data de 26 octombrie 2012 cand au pierdut cu BC Timisoara. De cealalta parte BCM Pitesti este abia pe locul 11 cu 23 puncte si este in afara locurilor de play-off.

Urmatoarea etapa din Liga Nationala de baschet va avea loc la sfarsitul acestei saptamani. Liderul CSM Oradea are un meci foarte usor acasa in compania ultimei clasate, Dinamo Bucuresti, care miercuri a fost invinsa cu 79-58 de U-Mobitelco Cluj. Asa ca bihorenii au sanse mari sa obtina o victorie la scor si poate chiar sa-si mareasca avansul in clasament in functie de celelalte rezultate ale etapei.

Cele mai bune promotii baschet din aceasta perioada se gasesc la bet365.com

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.