[P] U-Mobitelco Cluj a castigat la Miercurea Ciuc cu 87-56

-U--Mobitelco-a-invins-Miercurea-CiucPotrivit celor mai noi stiri si pariuri baschet din Romania, U-Mobitelco Cluj s-a impus fara probleme in deplasarea de la Miercurea Ciuc din ultima etapa a Ligii Nationale de baschet masculin.

Luni seara, U-Mobitelco Cluj a jucat in etapa a 18-a din Liga Nationala de baschet in deplasare la Miercurea Ciuc. Oaspetii au inceput perfect meciul si au castigat primul sfert cu 28-9. Ei au continuat sa joace bine si in sfertul doi, iar la pauza U-Mobitelco Cluj conducea cu 29 puncte diferenta. Asa ca in partea a doua a meciului clujenii au putut sa se relaxeze si astfel au castigat ultimele doua sferturi cu 18-17. Cel mai bun marcator al meciului a fost canadianul Stephen Ross cu 17 puncte. In urma acestei victorii, U-Mobitelco Cluj a urcat pe locul 7 in Liga Nationala, in timp ce Miercurea Ciuc este abia pe locul 14.

In etapa urmatoare, U-Mobitelco Cluj va primi vizita celor de la Elba Timisoara, in timp ce Miercurea Ciuc va juca in deplasare la liderul Ligii Nationale, CSM Oradea. Bihorenii au castigat duminica cu 83-76 in deplasarea de la Atlassib Sibiu. Diferenta s-a facut in ultimele doua sferturi deoarece la pauza gazdele au condus cu 6 puncte, insa nu au putut sa mentina ritmul pana la final. Cele mai multe puncte in meciul de la Sibiu le-au inscris Maric si Topchov, 21 puncte. In clasament, CSM Oradea a ajuns la 35 puncte, avand 4 puncte avans fata de urmatoarele patru echipe.

Bet365.com ofera cele mai tari promotii baschet pentru toate campionatele puternice din Europa.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.